Maqqans Turfande

Mediakarusell i Värmland

Publicerad 2014-03-24 08:40:00 i Turf,

Ett av Wallens sista råd till oss för att få mer zoner var att vi skulle försöka synas i media för att få lite uppmärksammhet och ökad aktivitet. Detta tog jag åt mig kan man säga och skickade ut mail till flertalet stora medier i Värmland. Först svarade P4 Värmland som jag skrivit om tidigare, sedan hörde även VF av sig och det visade sig att jag även fick pryda förstasidan på Metro Värmland. Riktigt roligt och en riktigt genomslag för Turf i Värmland som ökade aktiviteten enormt, nedanstående bild är hämtad ifrån vår värmländske hacker Wittemyrs sida http://wittemyr.se/turf
 
Med tanke på att vi varit 30-40 namn på listan omgången innan så är det en hyffsad ökning.
 
Länkar till artiklar:
 
 
Eftersom det gav sådant enormt genomslag så har jag mina förhoppningar på att kunna få medaljen Heavy Expandator. Hade lite otur med tajmingen då Västerbotten sände ett TV inslag om Turf dagen mellan mitt radioinslag och mina tidningsartiklar men jag resonerar så att fler läser gratistidningen Metro än ser på de lokala nyheterna (åtminstonde den yngre skaran). Metro med mig på förstasidan var fredagens tidning så den låg kvar i tidningsboxarna även lördag och söndag, finns möjlighet att TV-inslaget gick i repris dessa dagar men jag tror ändå mer på Metro.
Jag anser att det borde vara tillräckligt men jag är ju lite partisk och inte den som tar det avgörande beslutet så det är bara att vänta och se. Skrev in detta i Issue-webben 9 mars så nu väntar jag.
 
 

Om

Min profilbild

Maqqan

Turfare ifrån Karlstad som oftast tar sig runt per cykel, jobbet tar mig ibland till andra orter och då blir det alltid några unika längs vägen och en promenad under kvällen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela