Maqqans Turfande

Tur till Borlänge

Publicerad 2014-02-27 10:56:00 i Turf,

Under veckan var jag i Ludvika i jobbsammanhang så jag tog en tur till Borlänge för att plocka några unika zoner och reka lite inför stundande event. Fick minst sagt ett varmt välkomnande av fem turfare som duktigt stängde in mig med sina blocktider så jag fick plocka zonerna lite sporadiskt till en början utan att följa någon direkt linje, jag saknade absolut cykeln. 
 
 Efter 1.5 timme så hade det dock lugnat ner sig och endast DerVerMer höll mig sällskap. Så många som var aktiva denna stund men ingen som vågade hälsa gjorde mig lite besviken, kanske är det inte lika socialt här som hemma i Karlstad. Några intryck ifrån mitt besök var att det var väldigt lätturfat, breda cykelvägar och till största delen platt, hade jag haft cykeln med mig hade jag nog plockat alla zoner.
 
Zoner värde att nämna då? Zonen ForzaForssa var placerad på ett väldigt stiligt område med inovativ belysning som jag aldrig tidigare sett.
 
Och vid zonen PlierPark hade sommaren redan börjat.
 
Totalt gav mitt besök mig 33 nya unika zoner och jag kunde gå till sömns med en pph på 296 tack vara Borlänges höga aktivitet (hade även kvar några i Karlstad), betydligt mer än jag fått för samma antal zoner i Karlstad. 
 
Min runda:
http://warded.se/turf/session/9aac60496ff91e27adcd4b37f57d53f8

Grönt är skönt

Publicerad 2014-02-17 14:34:00 i Turf,

Efter en mycket seg första vecka denna omgång så har vi tagit tag i detta och börjat färga om Karlstad till rätt färg. Vår senaste turfare i Karlstad PappaTurf har en vana att ge sig ut nattetid och ta samtliga zoner i Karlstad så jag har numera aldrig mer än 100 pph när jag vaknar oavsett hur grönt det är när jag går och lägger mig, längre rundor och högre krav på att ta tp alltså. Hade hoppats på att kunna måla hela centrum grönt idag men Spix vaknade plötsligt till.
 
 
 

Snöiga omgången 43

Publicerad 2014-02-03 10:30:57 i Turf,

Så var omgång 43 över och det var en av de tuffare jag upplevt sett till vädret. Det blev lite si och så med löpningen, några längre rundor till fots blev det men tillslut blev det nog lika många med cykel. Jag skyller på att jag var nära att förlora min plats i Turfettan när jag endast körde på löpning. Totalt blev det en liten dipp i min poängstatistik men det hade jag räknat med.
 
Snön ja, snömängden fick jag även känna på mot slutet av omgången när jag cyklade runt älven. Jag kom cyklandes ifrån zonen Sannaalle norrifrån och var lite tveksam till att ta grusvägen men den var väldigt bra plogad till en början så jag chansade. Halvvägs till zonen hade dock plogbilen vänt så jag fortsatte igenom snön, kunde ju inte vända nu. Bilden är tagen efter att cykeln fastande ordentligt, troligtvis ett dike där, efter det fick jag bära den.
 
 
Sedan passade jag även på att skriva gratisreklam i Skårezone där Karlstads veteran Kajowi tidigare har skrivit. Eftersom han inte skrivit något denna omgång fick jag ju fixa till det.
 
 

Om

Min profilbild

Maqqan

Turfare ifrån Karlstad som oftast tar sig runt per cykel, jobbet tar mig ibland till andra orter och då blir det alltid några unika längs vägen och en promenad under kvällen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela