Maqqans Turfande

Otroligt tacksam!

Publicerad 2014-04-03 16:03:00 i Turf,

Tack till samtliga i Värmland och övriga världen som läser i Metro Värmland, Värmlands Folkblad eller lyssnar på P4 Värmland! Idag godkände turfcrew min ansökan om att få Heavy Exoandator, måste ge dem en blomma om vi ses på något event :)
 
Fick även in Paper Expandator så nu fyllde vi på medaljförådet lite i brist på de ädlare medaljerna.
 
 

Ofrivilliga groupies

Publicerad 2014-04-02 16:11:03 i Allmänt,

Jag vet inte riktigt vad jag har gjort för att förtjäna all denna uppmärksamhet i Karlstad. Först dök det upp två personer på Herrhagen med namnen hatarmaqqan och hatarmaqqan2. Hade inte en aning vilka det var men häromdagen lyckades jag stöta på en som kallade sig hghatarmaqqan som visade sig vara herr hatarmaqqan2 med nytt namn. Han berättade att de hade startat samtidigt och att jag vid detta tillfälle haft överlägset mest zoner i Karlstad, så de gjorde gemensam sak helt enkelt.
 
Tur att det inte var något personligt hat iaf så jag vågade ta mig till Herrhagen utan livvakt. 
 
Idag dök det upp raka motsatsen också, det var desto mer glädjande
 
Så nu får vi se vad som händer när dessa båda krafter drabbar samman :D min gissning är att denna är ifrån samma sällskap.
 

Delat ägarskap

Publicerad 2014-04-01 15:45:12 i Turf,

Idag (1 april) så dök det upp en nyhet om delat ägarskap på hemsidan, blev ju givetvis tvungen att prova även om jag var lite tveksam till äktheten :)
 
Tyvärr har ju inte Karlstad så många med level 40+, förutom mig själv är det Miha och Spix så det krävdes en tur bort till SeaMeadow för att kunna prova (Spix enda zon, Miha hade inga) men det fungerade ej ...
 
 

Om

Min profilbild

Maqqan

Turfare ifrån Karlstad som oftast tar sig runt per cykel, jobbet tar mig ibland till andra orter och då blir det alltid några unika längs vägen och en promenad under kvällen.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela